En uppstoppad hund


En uppstoppad hund är en modern, svensk klassiker om att vara människa och det korta liv som vi lever här på jorden. Om drömmarna som vävs, uppnås eller ibland kanske aldrig blir av. Det är historien om kärlek, längtan och identitet. Ibland sägs det att verkligheten överträffar dikten, men i den här storslagna berättelsen om familjerna Cervieng och Ljung, om nattbiträdet, Bengt-Teddy Lampa, Nelly, Tyrone, Marcel och ett par säregna hundar har Staffan Göthe lyckats skildra både det komiskt absurda och det djupt tragiska som utgör ett liv.

Morgan Cervieng möter sin barndomsvän Irene och plötsligt slungas han tillbaks i tiden och minns sin uppväxt i en stad vid den bottniska viken och vi får nöjet att följa med på resan! Under tre decennier får vi möta en brokig skara storartade människor (och hundar!) och deras tillkortakommanden, drömmar och längtan.

Medverkande: Amy Alsegård, Josephine Betschart, Jacob Falkman, Maria Friberg, Denise Görgü, Samantha Ebba Hilding, Richard Hultén, Teodor Olsson,  Alicia Papari, Angelica Ramström,  Tony Vespä.
Regi och bearbetning: Sofia Rönnegård
Manusförfattare: Staffan Göthe
Teknik: Nora Schleu