Här står jag framför er helt naken.

Foto: Martin Skoog Foto: Martin Skoog

Som en rasande uppgörelse med kvinnorollen, männen, sexualiteten, mödrarna, fäderna och det moderna samhällets förväntningar har Joyce Carole Oates skrivit ett blödande stycke teater för åtta kvinnor. I naken förtvivlan kastar sig karaktärerna ut och blottlägger sitt innersta framför publikens blickar. Hur kan hon? Kan jag förstå henne? Kan jag förstå mig själv? Är det mer som förenar oss än som skiljer oss åt? Är vi alla i grunden desamma?

I ett suggestivt universum vävs kvinnornas roller samman. Åtta roller som hos oss framförs av fyra kvinnor… Vi tvekade inför allvaret, men besegrades av värmen och humorn… Trots den enorma utmaningen har Boulevardteaterns teaterskola termin 2 valt att framföra… "Här står jag framför er helt naken".

Medverkande: Fanny Larsson, Patrizia Gutensparr, Marina Almén, Sara Hagnö
Regi och bearbetning: Ulf Evrén
Manusförfattare: Joyce Carol Oates
Översättning: Birgitta Prejborn
Teknik: Simon Söderberg
Romeor och Julior - Shakespeares klassiker som ni har sett som teater, musikal och film i hundratals varianter men aldrig på det här sättet.
En föreställning i ett tillstånd av kärlek, våld och hat.

Skådespelare: Jacob Falkman, Maria Friberg, Denise Görgü, Samantha Ebba Hilding, Richard Hultén, Teodor Olsson, Alicia Papari, Angelica Ramström, Tony Vepsä
Regi och bearbetning: Lasse Nilsen
Mimkoreografi och bearbetning: Lena Nilsen
Röst och bearbetning: Eva Lagerheim
Översättning: Göran O. Eriksson
Mask: Isabelle de Boulloche
Teknik, ljus: Nora Schleu